Головна » Статті » Рецепти

Капустяні котлети
Капустяні котлети:

1 кг капусти
1 цибулина
0,5 ст. манної крупи
0,5 ст. борошна
2 зуб. часнику
зелень(у мене кріп)
рослинне масло для смаження
панірувальні сухарі
сіль за смаком
спеції за смаком.

Капусту розрізати на 4 частини і приварите в підсоленій воді хвилин 8-10. Відкиньте капусту на друшляк,пропустіть через м'ясорубку і відіжміть, щоб видалити воду. На дрібній тертці натріть цибулю і часник пропустіть через прес часник. Кріп дрібно наріжте. До капусти додайте цибулю,часник і зелень.
Посоліть,приправте спеціями за смаком. Додайте борошно,манну крупу,ретельно перемішайте. Сформуйте з цієї маси котлетки,обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на рослинному маслі до хрусткої золотистої скоринки.

Просмотров: 448
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, пропустіть

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-яблучний кекс
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Повітряні сирники
Печиво із злакових пластівців
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Три рецепти хачапурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: