Капустяні котлети: 1 кг капусти 1 цибулина 0,5 ст. манної крупи 0,5 ст. борошна 2 зуб. часнику зелень(у мене кріп) рослинне масло для смаження панірувальні сухарі сіль за смаком спеції за смаком. Капусту розрізати на 4 частини і приварите в підсоленій воді хвилин 8-10. Відкиньте капусту на друшляк,пропустіть через м'ясорубку і відіжміть, щоб видалити воду. На дрібній тертці натріть цибулю і часник пропустіть через прес часник. Кріп дрібно наріжте. До капусти додайте цибулю,часник і зелень. Посоліть,приправте спеціями за смаком. Додайте борошно,манну крупу,ретельно перемішайте. Сформуйте з цієї маси котлетки,обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на рослинному маслі до хрусткої золотистої скоринки.
|