Головна » Статті » Рецепти

Курячі стегна — селянськи
Курячі стегна — селянськи:

стегна курячі 4 штуки
лук червоний солодкий 1 головка
цибуля ріпчаста 1 головка
часник 2 зубчики
сіль крупна за смаком
перець чорний мелений за смаком
вода 100 мл

Натерти стегна курячі часником, сіллю і перцем. Дати постояти 1 годину. На чавунній сковорідці обсмажити часник, цибулю ріпчасту. Покласти стегна і смажити з одного боку 5 хвилин, з інший — 5 хвилин на сильному вогні. Посолити ще раз, присипати перцем. Влити склянку води і накрити кришкою. Тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин. Після чого відкрити кришку і всипати червоний лук. Вимкнути газ і потомити хвилин. Подавати з салатом.

Просмотров: 573
Категория: Рецепти |
| Теги: курячі, стегна

Рекомендовані рецепти:

Відкритий пиріг з персиками
Курка, запечена з травами
Листкові трубочки
Фруктові цукерки з медом
«Рафаелло» з плавлених сирків
Млинці заварні на молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: