Курячі стегна — селянськи: стегна курячі 4 штуки лук червоний солодкий 1 головка цибуля ріпчаста 1 головка часник 2 зубчики сіль крупна за смаком перець чорний мелений за смаком вода 100 мл Натерти стегна курячі часником, сіллю і перцем. Дати постояти 1 годину. На чавунній сковорідці обсмажити часник, цибулю ріпчасту. Покласти стегна і смажити з одного боку 5 хвилин, з інший — 5 хвилин на сильному вогні. Посолити ще раз, присипати перцем. Влити склянку води і накрити кришкою. Тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин. Після чого відкрити кришку і всипати червоний лук. Вимкнути газ і потомити хвилин. Подавати з салатом.
|