Головна » Статті » Рецепти

Холодний торт з зефіром
Холодний торт з зефіром:

400 гр зефіру
2 яйця
400 гр розсипчастого печива
0,5 склянки цукру
1 склянку молока
200 гр масла вершкового
1 лимон (цедра)
2 ст. ложки какао.

Зефір розділити на половинки і викласти у форму. Яйця розбити в окрему ємність і розтерти з цукром. Печиво розкришити, додати в яєчно-цукрову суміш. Отриману суміш залити молоком і варити, постійно помішуючи, до утворення густої маси, потім остудити. Масло викласти в ємність. Лимон вимити, цедру натерти на дрібній тертці, перемішати з маслом. Додати охолоджену ран її масу і знову перемішати. У форму для кексів викласти частину крему з печива, потім половинки зефіру і накрити зефір знову ж таки шаром крему з печива.

Просмотров: 597
Категория: Рецепти |
| Теги: лимон, знову

Рекомендовані рецепти:

Пряники медово-бананові
Італійські медові пончики
Глазурований сирок "Картопля"
Рис з імбиром
Манні млинці
Печиво "Новорічна суміш"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: