Холодний торт з зефіром: 400 гр зефіру 2 яйця 400 гр розсипчастого печива 0,5 склянки цукру 1 склянку молока 200 гр масла вершкового 1 лимон (цедра) 2 ст. ложки какао. Зефір розділити на половинки і викласти у форму. Яйця розбити в окрему ємність і розтерти з цукром. Печиво розкришити, додати в яєчно-цукрову суміш. Отриману суміш залити молоком і варити, постійно помішуючи, до утворення густої маси, потім остудити. Масло викласти в ємність. Лимон вимити, цедру натерти на дрібній тертці, перемішати з маслом. Додати охолоджену ран її масу і знову перемішати. У форму для кексів викласти частину крему з печива, потім половинки зефіру і накрити зефір знову ж таки шаром крему з печива.
|