Головна » Статті » Рецепти

Мигдальної-яблучний пиріг
Мигдальної-яблучний пиріг без борошна - мало тесту, багато яблук.
Для тесту - 1 велике яйце, 50 г цукру і 50 гр мигдальною борошна (або меленого мигдалю).
Яйце збити з цукром в міцну піну, додати мигдальну борошно, перемішати і викласти у форму.
Зверху викласти кілька шарів тонко нарізаних яблук і мигдалевих пелюсток, пересипаючи їх цукровою пудрою і збризкуючи Амаретто.
Шарів повинно бути як мінімум три, але можна і більше. Випікати в духовці, розігрітій до 200˚C, до зарумянивания.
Автор: Yolka (фото автора)
Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: яблуко

Рекомендовані рецепти:

Готуємо сушіння
Домашні чебуреки
Печиво з фісташками
Хрустка випічка
Медовий пиріг на швидку руку
Овочі, запечені з прянощами і медом
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: