Головна » Статті » Рецепти

Мигдальної-яблучний пиріг
Мигдальної-яблучний пиріг без борошна - мало тесту, багато яблук.
Для тесту - 1 велике яйце, 50 г цукру і 50 гр мигдальною борошна (або меленого мигдалю).
Яйце збити з цукром в міцну піну, додати мигдальну борошно, перемішати і викласти у форму.
Зверху викласти кілька шарів тонко нарізаних яблук і мигдалевих пелюсток, пересипаючи їх цукровою пудрою і збризкуючи Амаретто.
Шарів повинно бути як мінімум три, але можна і більше. Випікати в духовці, розігрітій до 200˚C, до зарумянивания.
Автор: Yolka (фото автора)
Просмотров: 916
Категория: Рецепти |
| Теги: яблуко

Рекомендовані рецепти:

Полуниця у вершках
«Рафаелло» з плавлених сирків
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Салат з огірків з апельсином і виноградом
Теплий салат з пасти з креветками
Рулет з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: