М'які апельсинове печиво: Борошно 2 склянки Яйце 1 шт Масло вершкове 50 гр Сметана 3 ст. ложки Цукор 80 гр Сода ч. ложки Сіль щіпка Начинка: Апельсин 1 шт Цукор 160 гр Крохмаль 1 ст. ложка. Масло розтерти з цукром, додати сметану, яйце, соду, сіль, борошно, все ретельно перемішати, замішане тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник. Для начинки апельсин розрізати по шматочкам, вийняти кісточки, на блендері збити з шкіркою, цукром і крохмалем. Тісто дістати, розкачати, викласти начинку, розрівняти, загорнути в рулет, готовий рулет покласти на годину в холодильник, дістати, порізати шматочками по 3 см, викласти на деко, змащене вершковим маслом, зрізом вниз. Випікати в духовці при температурі 220С близько 15-20 хвилин.
|