Головна » Статті » Рецепти

Шоколадне масло
Шоколадне масло:

200 гр вершкового масла
2 ст. л. какао-порошку
3 ст. л. цукрової пудри
ваніль.

Вершкове масло залишити при кімнатній Т до розм'якшення. Збити його віночком, додати цукрову пудру, розмішати, додати ваніль, какао-порошок, ложкою розтерти до однорідності, перекласти в силіконову форму і відправити на 15 хв у морозилку. Потім перекласти масло з форм в ємності для зберігання і відправити в холодильник. Вранці на сніданок, відмінно піднімає настрій і заряджає енергією.

Просмотров: 618
Категория: Рецепти |
| Теги: перекласти, масло

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Халвинка"
"Медова" свинина з імбиром
Пряники медово-бананові
Апельсинові мафіни
Шоколадно-сирний пиріг
Пиріг з бринзою та руколою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: