Закуска з батона: батон кетчуп зелень оселедець масло яблуко солоний огірок перець майонез Начинка: оселедець, яблуко, солоний огірок. Все дрібно порізати, додати чорний перець і майонез. Батон розрізаємо уздовж, але не до кінця, щоб він відкривався як книжка, виймаємо м'якоть. Масло ділимо на 2 частини, в кожну додаємо м'якуш від кожної половинки батона, потім в одну додаємо кетчуп за 3год.л., а в іншу зелень, і все ручками вимішуємо до однорідної маси. Потім заповнюємо половинки нашого батончика, викладаючи на одну половинку начинку, а на іншу – м'якуш з маслом. Закриваємо батон, обмотуємо його харчовою плівкою ,тугіше, і на нічку під прес в холодильник! На ранок бутіки готові! Білий хліб підсушити в духовці.
|