Головна » Статті » Рецепти

Закуска з батона
Закуска з батона:

батон
кетчуп
зелень
оселедець
масло
яблуко
солоний огірок
перець
майонез
Начинка:
оселедець, яблуко, солоний огірок.
Все дрібно порізати, додати чорний перець і майонез.

Батон розрізаємо уздовж, але не до кінця, щоб він відкривався як книжка, виймаємо м'якоть. Масло ділимо на 2 частини, в кожну додаємо м'якуш від кожної половинки батона, потім в одну додаємо кетчуп за 3год.л., а в іншу зелень, і все ручками вимішуємо до однорідної маси. Потім заповнюємо половинки нашого батончика, викладаючи на одну половинку начинку, а на іншу – м'якуш з маслом. Закриваємо батон, обмотуємо його харчовою плівкою ,тугіше, і на нічку під прес в холодильник! На ранок бутіки готові! Білий хліб підсушити в духовці.

Просмотров: 633
Категория: Рецепти |
| Теги: м'якуш, батона

Рекомендовані рецепти:

Хачапурі
Відкриті булочки з персиком
Сирний десерт
Філе курки з абрикосами
Котлети з риби і картоплі
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: