Головна » Статті » Рецепти

Свинячі рулети, фаршировані сиром та шпинатом
Свинячі рулети, фаршировані сиром і шпинатом:

200 г шпинату
1 столова ложка вершкового масла
4 свинячих ескалопи (тонко нарізане, відбите м'ясо)
200 г овечого сиру
сіль
перець
мускатний горіх
2 столових ложки топленого масла
2 пучка руколи
4 помідора
4 столових ложки оливкової олії
2 столові ложки білого винного оцту.

Вимийте і висушіть насухо шпинат. Нагрійте вершкове масло і тушкуйте на ньому шпинат поки він не зів'яне. Злийте виділилися соки. Додайте сіль, перець, мускатний горіх. Сир наріжте на 4 частини. Посоліть і поперчіть відбиті шматки м'яса. Розділіть шпинат на 4 частини і разом з сиром викладіть невеликі порції начинки на один край м'яса. Скрутіть в рулет і закріпіть зубочисткою. Обсмажте на топленому маслі протягом 4-5 хвилин на кожну сторону до золотисто-коричневої скоринки. Вимийте рукколу, зріжте живці. Вимиті помідори наріжте. Викладіть рукколу і помідори на порційні тарілки, збризніть оливковим маслом і оцтом. Посоліть і поперчіть за смаком. Поруч викладіть обсмажені рулетики.

Просмотров: 439
Категория: Рецепти |
| Теги: шпинат, сиром

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Варенки"
Гречані млинці з пшеничною мукою
Креветочний салат по-креольски
Кекс з лимоном і маком
Коржики на кефірі "від бабусі"
Львівський сирник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: