Свинячі рулети, фаршировані сиром і шпинатом: 200 г шпинату 1 столова ложка вершкового масла 4 свинячих ескалопи (тонко нарізане, відбите м'ясо) 200 г овечого сиру сіль перець мускатний горіх 2 столових ложки топленого масла 2 пучка руколи 4 помідора 4 столових ложки оливкової олії 2 столові ложки білого винного оцту. Вимийте і висушіть насухо шпинат. Нагрійте вершкове масло і тушкуйте на ньому шпинат поки він не зів'яне. Злийте виділилися соки. Додайте сіль, перець, мускатний горіх. Сир наріжте на 4 частини. Посоліть і поперчіть відбиті шматки м'яса. Розділіть шпинат на 4 частини і разом з сиром викладіть невеликі порції начинки на один край м'яса. Скрутіть в рулет і закріпіть зубочисткою. Обсмажте на топленому маслі протягом 4-5 хвилин на кожну сторону до золотисто-коричневої скоринки. Вимийте рукколу, зріжте живці. Вимиті помідори наріжте. Викладіть рукколу і помідори на порційні тарілки, збризніть оливковим маслом і оцтом. Посоліть і поперчіть за смаком. Поруч викладіть обсмажені рулетики.
|