Головна » Статті » Рецепти

Тістечко «Лакомка»
Тістечко «Лакомка»:

1 банка згущеного молока(320 гр)
1 пачка вершкового масла(200 гр)
80 гр.цукру
3 яйця
1 чайна ложка соди гашеного
2.5 склянки борошна.
Крем:
500 гр.сметани
1 склянку цукру.

Всі інгредієнти на корж змішуємо. Тісто має вийде густе. Деко змащуємо маслом, і розподіляємо тісто рівно по листу. Випікаємо до готовності. Не дістаючи з дека нарізаємо на кружечки будь-якого розміру. Решта обрізки натираємо на дрібну крихту. Збиваємо крем. Беремо один гурток мачає в крем, другий теж, з'єднуємо разом і вмочаємо в крихту. Дека для випічки буваю різні, тому можуть вийде пишні кружечки. Так само можна з'єднувати і по три і по чотири кружечки, кому як подобається.

Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: крем, кружечки

Рекомендовані рецепти:

Салат "Крабик" (рецепт)
Пиріг з бринзою та руколою
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Смородиновий пиріг
Геркулесові смужки з сухофруктами
Горіхово-шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: