Тістечко «Лакомка»: 1 банка згущеного молока(320 гр) 1 пачка вершкового масла(200 гр) 80 гр.цукру 3 яйця 1 чайна ложка соди гашеного 2.5 склянки борошна. Крем: 500 гр.сметани 1 склянку цукру. Всі інгредієнти на корж змішуємо. Тісто має вийде густе. Деко змащуємо маслом, і розподіляємо тісто рівно по листу. Випікаємо до готовності. Не дістаючи з дека нарізаємо на кружечки будь-якого розміру. Решта обрізки натираємо на дрібну крихту. Збиваємо крем. Беремо один гурток мачає в крем, другий теж, з'єднуємо разом і вмочаємо в крихту. Дека для випічки буваю різні, тому можуть вийде пишні кружечки. Так само можна з'єднувати і по три і по чотири кружечки, кому як подобається.
|