Головна » Статті » Рецепти

Салат «Марсель»
Салат «Марсель»:

3 філе курки,
300 гр твердого сиру,
6 яєць,
склянку солодкого чорносливу без кісточок,
1 зубчик часнику,
300 гр готової пряної морквини по-корейськи,
півсклянки трохи товчених волоських горіхів,
500 гр майонезу,
сіль,
чорний мелений перець за смаком,
пучок петрушки.

Куряче м'ясо відварити в підсоленій киплячій воді до м'якості. Охолодити, нарізати кубиками. Чорнослив промити і залити окропом на 10 хв. Потім воду злити, викласти на паперові серветки, обсушити. Порізати смужками. У варених яєць відокремити білки від жовтків. Окремо натерти на дрібній тертці.
Сир пропустити через великі отвори терки, змішати з майонезом і продавлений через прес часником. Горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді, перемішати з морквою. На плоскій тарілці розкласти чорнослив, змастити майонезом, потім — курятина, посолити і поперчити, знову майонез, наступне — морква з горіхами, зверху — готовий сирний шар, тепер білки. Всі промазати майонезом зі всіх сторін і рівномірно засипати жовтком. Дати постояти годину в холодильнику, при подачі прикрасити петрушкою — гілочками або нарізаною зеленню.

Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: майонезом

Рекомендовані рецепти:

Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Шоколадно-апельсинові цукерки
Рибні зрази з зеленню та маслом
Яблучний пай
Горіхово-шоколадне печиво
Геркулесові смужки з сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: