Плюшки з корицею «Хризантеми»: Борошно 3 скл. Маргарин 200 грам Цукор 2 ст. л Молоко 1 скл. Дріжджі(сухі) 2 ч. л. Сіль 0,5 ч. л. Для начинки: 50 г вершкового масла 0,5 п. меленої кориці 10-12 ч. л. цукру. Дріжджі перетріть з сіллю, додайте молоко і цукор, перемішайте. До маси додати розм'якшений маргарин, а потім борошно. Потім тісто покладіть в холодильник на 5-6 годин, після цього приступайте до роботи з ним. З тіста сформуйте кульки, їх розкачайте в джгути. Джгути з тіста розкачати в коржі, намазати начинкою, згорнути в рулет. З рулету згорнути !Улиточку». Ножицями зробіть надрізи по всій «улиточке». Присипте цукром отримані «хризантеми». (трохи) Викладіть булочки на деко, змащене маргарином. Запікайте в розігрітій до 180°С духовці до золотистого кольору.
|