Рулет із курячого філе: 1 кг. курячого філе 200 гр. грибів шампіньйонів 1 шт. ріпчастої цибулі 200 гр. твердого сиру 4 ст. л. молока майонез 4 шт. курячих яєць сіль чорний мелений перець спеції для курки зелень за смаком. Куряче філе промити, гострим ножем розрізати уздовж, але не до кінця, залишивши 0,5 див. Розкрити книгу і відбити молоточком. Посипати сіллю, чорним перцем і спеціями для курки. Для начинки: нарізати дрібно цибулю, обсмажити до золотистого кольору. Промити гриби, нарізати скибочками і відправити на сковорідку з цибулею. Смажити до рум'яної скоринки. У глибокій мисці розбити яйця, молоко, посолити, додати спеції за смаком і добре перемішати. Яєчну суміш вилити на гарячу сковороду і обсмажити з двох боків до рум'яного кольору, але не пересушити.Твердий сир натерти на крупній тертці. На харчову плівку розгорнути куряче філе як книгу, намазати тонким шаром майонезу, покласти омлет, розрівняти зверху гриби з цибулею і посипати тертим сиром. За допомогою харчової плівки туго згорнути рулет. Деко застелити фольгою, викласти на нього рулетики, змастити майонезом і запікати від 30 хвилин до 1 години, в залежності від товщини м'яса. Перед подачею нарізати на порції, посипати зеленню і додати до гарніру на Ваш смак.
|