Головна » Статті » Рецепти

Ледачі хачапурі
Ледачі хачапурі:

бринзи 200 г
сир 200 г
яйця 4 штуки
борошна 6 стіл. ложки
сметана 150 р.

Бринзу натерти на крупній тертці. Сир розім'яти виделкою. Змішати бринзу, сир, сметану, яйця і борошно. Добре все перемішати. Форму для випікання змастити вершковим маслом, рівномірно розподілити на ній тісто. Зверху можна викласти нарізану шматочками бринзу для прикраси. Духовку розігріти до 220 градусів. Помістити в неї хачапурі. Запікати 20 хвилин до золотистого кольору. Дати злегка охолонути і нарізати трикутниками.

Просмотров: 643
Категория: Рецепти |
| Теги: хачапурі, бринзу

Рекомендовані рецепти:

Омлет-бісквіт
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Болгарський картопляний салат
Ладду - східне ласощі з нуту
Смородиновий пиріг
Слойки з бутербродніци
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: