Головна » Статті » Рецепти

Курка тушкована з чорносливом
Курка тушкована з чорносливом:

Куряче філе 500 г
Вода 250 мл
Чорнослив без кісточок 100 г
Морква 1 штука
Петрушка рубана 3 столові ложки
Вершкове масло 50 г
Борошно пшеничне 2 чайні ложки
Сіль за смаком.

Куряче філе наріжте соломкою, моркву натріть на тертці і обсмажте на вершковому маслі 7-10 хв. Чорнослив наріжте соломкою і додати до курки.
В сотейник додати воду, борошно, сіль і тушкуйте на середньому вогні 15-20 хв. При подачі посипте блюдо подрібненою зеленню петрушки.

Просмотров: 515
Категория: Рецепти |
| Теги: курка, соломкою

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Кураб'є Бакинське"
Кекс "Мармурова"
Пиріг з м'ясом і овочами
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Ватрушка "Ласун"
Пиріг з горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: