Головна » Статті » Рецепти

Курка тушкована з чорносливом
Курка тушкована з чорносливом:

Куряче філе 500 г
Вода 250 мл
Чорнослив без кісточок 100 г
Морква 1 штука
Петрушка рубана 3 столові ложки
Вершкове масло 50 г
Борошно пшеничне 2 чайні ложки
Сіль за смаком.

Куряче філе наріжте соломкою, моркву натріть на тертці і обсмажте на вершковому маслі 7-10 хв. Чорнослив наріжте соломкою і додати до курки.
В сотейник додати воду, борошно, сіль і тушкуйте на середньому вогні 15-20 хв. При подачі посипте блюдо подрібненою зеленню петрушки.

Просмотров: 597
Категория: Рецепти |
| Теги: курка, соломкою

Рекомендовані рецепти:

Рецепт приготування плавленого сиру
Салат з куркою, горіхами, грибами і сиром
Салат з селерою і шинкою
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Картопля в паприці (рецепт)
Салат з копченої риби з кислим яблуком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: