Головна » Статті » Рецепти

Курячий рулет з перцем
Курячий рулет з перцем:

Куряче філе 2 шт.,
Бекон 10 скибочок
Моцарелла 80 г,
Червоний болгарський перець (невеликий) - 1шт.,
Жовтий болгарський перець (невеликий) - 1шт.,
Часник 1 зубчик,
Рослинне масло 2 ст. ложки,
Орегано 1 ч. ложка,
Невеликий пучок петрушки,
Перець,
Сіль.

Перці запекти в духовці при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин, постійно повертаючи, щоб пропеклися з усіх боків. Покласти у пакет і залишити на 10 хвилин. З перців зняти шкірку і нарізати смужками. Курячу грудку відбити, при цьому намагаючись надати їй форму близьку до прямокутника.
Покласти один на другий 5 скибочок бекону. Скибочки повинні злегка перетинатися й створювати область трохи більше, ніж куряча грудка. Покласти на бекон відбиту грудку. Посолити, поперчити, змастити трохи олією і часником, пропущеним через часникодавку. Зверху посипати орегано, нарізаною петрушкою, викласти смужки червоного і жовтого перцю, брусочки сиру.Згорнути рулетом і перев'язати ниткою. Зробити теж саме з другої грудкою. На сковороді розігріти рослинне масло і підсмажити на ньому рулети до золотистого кольору. Викласти курячі рулети в форму для запікання і поставити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Перед подачею рулет охолодити і порізати на шматочки.

Просмотров: 455
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, покласти

Рекомендовані рецепти:

Домашні чебуреки
Запечені яйця з овочами
Рибка по-провансальски
Пате з індички з черносмородиновим желе
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Бутерброди "Пікантні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: