Курячий рулет з перцем: Куряче філе 2 шт., Бекон 10 скибочок Моцарелла 80 г, Червоний болгарський перець (невеликий) - 1шт., Жовтий болгарський перець (невеликий) - 1шт., Часник 1 зубчик, Рослинне масло 2 ст. ложки, Орегано 1 ч. ложка, Невеликий пучок петрушки, Перець, Сіль. Перці запекти в духовці при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин, постійно повертаючи, щоб пропеклися з усіх боків. Покласти у пакет і залишити на 10 хвилин. З перців зняти шкірку і нарізати смужками. Курячу грудку відбити, при цьому намагаючись надати їй форму близьку до прямокутника. Покласти один на другий 5 скибочок бекону. Скибочки повинні злегка перетинатися й створювати область трохи більше, ніж куряча грудка. Покласти на бекон відбиту грудку. Посолити, поперчити, змастити трохи олією і часником, пропущеним через часникодавку. Зверху посипати орегано, нарізаною петрушкою, викласти смужки червоного і жовтого перцю, брусочки сиру.Згорнути рулетом і перев'язати ниткою. Зробити теж саме з другої грудкою. На сковороді розігріти рослинне масло і підсмажити на ньому рулети до золотистого кольору. Викласти курячі рулети в форму для запікання і поставити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Перед подачею рулет охолодити і порізати на шматочки.
|