Головна » Статті » Рецепти

Яєчні рулетики з фореллю
Яєчні рулетики з фореллю:

яйця курячі 3 шт
молоко 120 гр
форель (слабосолона) 180 гр
легкий сирний сир 150 гр
йогурт (2% жирності) 40 гр (2 ст. л.)
свіжий огірок (2 шт) 180 гр
зелень (петрушка, зелений лук/кріп) 30 гр
сіль.

Приготувати тісто: збити яйця з молоком і щіпкою солі. Спекти тоненькі омлетики, краще смажити на сухій антипригарній сковороді (З цієї кількості тіста вийде 6 омлетів при діаметрі сковороди 16 см). Приготувати начинку: у сирний сир додати мелконарезанного зелень, 2 ст. л. йогурту, перемішати. Огірок очистити і нарізати смужками. Рибу нарізати не дуже тонкими смужками. Розділити кількість огірка і риби на 6 частин. Зібрати рол. Млинець змастити сирною начинкою, на край викласти смужку огірка і рибки, згорнути рулетом. Загорнути рулети в плівку. Готові рулетики прибрати в холодильник не менше ніж на 1 годину. При подачі розрізати на шматочки і прикрасити за бажанням свіжою зеленню, скибочками огірка або ікрою.

Просмотров: 381
Категория: Рецепти |
| Теги: огірка, Рулетики

Рекомендовані рецепти:

Пиріг лимонно-медовий
Домашні чебуреки
Сирно-овочева паста
Гречка з консервованим тунцем
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Лимонно-морквяне ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: