Яєчні рулетики з фореллю: яйця курячі 3 шт молоко 120 гр форель (слабосолона) 180 гр легкий сирний сир 150 гр йогурт (2% жирності) 40 гр (2 ст. л.) свіжий огірок (2 шт) 180 гр зелень (петрушка, зелений лук/кріп) 30 гр сіль. Приготувати тісто: збити яйця з молоком і щіпкою солі. Спекти тоненькі омлетики, краще смажити на сухій антипригарній сковороді (З цієї кількості тіста вийде 6 омлетів при діаметрі сковороди 16 см). Приготувати начинку: у сирний сир додати мелконарезанного зелень, 2 ст. л. йогурту, перемішати. Огірок очистити і нарізати смужками. Рибу нарізати не дуже тонкими смужками. Розділити кількість огірка і риби на 6 частин. Зібрати рол. Млинець змастити сирною начинкою, на край викласти смужку огірка і рибки, згорнути рулетом. Загорнути рулети в плівку. Готові рулетики прибрати в холодильник не менше ніж на 1 годину. При подачі розрізати на шматочки і прикрасити за бажанням свіжою зеленню, скибочками огірка або ікрою.
|