Головна » Статті » Рецепти

Запечений хек з овочевою начинкою
Запечений хек з овочевою начинкою:

Хек 2 тушки
Сіль
Перець чорний мелений
Приправа для риби
Сік половини лимона
Для начинки:
Цибуля ріпчаста 1
Морква 1
Томатний соус 1-2 ст. ложки
Масло рослинне 1 ст. ложка
Перець чорний мелений.

Для начинки очистити овочі. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти. Обсмажити цибулю і моркву на олії, додати томатний соус, сіль, перець. Трохи загасити. Хека очистити, розрізати майже до хвоста і вибрати хребет. Посолити, поперчити, посипати приправою і скропити лимонним соком. Залишити рибу на 30 хвилин маринуватися. Викласти начинку в середину риби. При тепловій обробці хек іноді може деформуватися. Якщо ви побоюєтеся, обмотайте рибу легко, не стягуючи, кулінарним шпагатом. Викласти рибу в кулінарний рукав. Рукав проколоти голкою в декількох місцях. Поставити деко в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Якщо хочете, щоб хек зарум'яниться, останні 10 хвилин запікайте з розрізаним рукавом. Риба гарна в теплому і холодному вигляді.

Просмотров: 459
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, хек

Рекомендовані рецепти:

Глазурований сирок "Картопля"
Сочні з сиром
Паштет по-східному
Яблучний штрудель з-австрийски
Дачний овочевий салат
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: