Головна » Статті » Рецепти


Курка з грибами і зеленим горошком: 500 г курки1 ріпчаста цибулина500 г шампіньйонів або інших грибів500 г сметанищіпка борошна1 зубчик часнику, розтертий з сіллюзелень150 г зеленого горошку.Курку нарізати на дрібні шматочки, посолити, присмачити олією і сіллю. Цибулю нашаткувати, обсмажити в киплячому рослинному маслі, додати курку, перемішати і обсмажити все разом. Змішати 500 г грибів з 500 р сметани, додати трохи борошна, залити отриманим соусом курку, якщо треба, додати трохи гарячої води, перемішати, додати горошок, ще раз перемішати і тушкувати до готовності. Наприкінці заправити розтертим часником і посипати рубаною зеленню. Подавати з картопляним...
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже просто запекти лосось під кропом: 4-6 шт філе лосося1-2 столових ложки майонезу1 лимонпучок свіжого кропусіль і перець.Нагрійте духовку до 210 градусів. Деко застеліть папером для випічки або фольгою. На нього викладіть філе риби. Кожне змастіть майонезом, посоліть, поперчіть і присипте нарубаним кропом. Збризніть лимоном і відправте випікатися на 18-20 хвилин.
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулет з омлету з шинкою і перцем: для омлету:3 яйця50-100 мл 10%-них вершківсільперець;для начинки:150 г плавленого сиркашинка (3 кружечка)червоний перець (трохи менше половини стручка)кріп.Яйця збити з вершками, посолити, поперчити, влити на сковороду, змащену рослинним маслом. Смажити на малому вогні з двох сторін. Готовий омлет перекласти на тарілку, дати охолонути. Кріп подрібнити. Шинку і перець нарізати соломкою. Омлет покласти на харчову плівку, змастити сирком. Посипати кропом, викласти перець і шинку. За допомогою плівки акуратно згорнути рулетом. Загорнути в плівку і покласти в холодильник на 2 години.
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачний і красивий салат «На траві дрова»: 1 упаковка готових сухариків банки зеленого консервованого горошку200 р шинки3-4 шт. маринованих огірочків3 варених яйця1 пучок кропу або будь-яку іншу зеленьмайонез.Сухарі змішати з 1 ст. л. майонезу, залишивши 10 штук для прикраси. На тарілку поставити бортики рознімної форми і викласти туди сухарики. Зверху шар горошку+ зверху майонез.Тепер шар шинки+ зверху майонез.Наступний шар – огірки (їх можна не змащувати), останній шар – яйця, потерті на крупній тертці і змішані з 1 ст. л. майонезу. Салат посипати зеленню і прикрасити сухариками. Дати просочитися пару годин.
Переглядів: 572
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат » Морська фантазія»: 300 гр (3-4 шт) відварених кальмарів (ріжемо соломкою)100 гр крабових паличок, колечками (у т. ч. залишити 1-2 палички для прикраси, але не обов'язково)2-3 шт варених яєць, подрібнити (чим більше яєць, тим смачніше салат)5-6 аркушів (250 гр) китайського салату (соломкою)100 гр майонезу2-3 ст. ложки червоної ікри, можна і більше (у т. ч. 1/2 частина безпосередньо в салат і перемішати, а 1/2 — для прикраси зверху)петрушка і звичайні салатні листя — для прикраси.Підготовка кальмарів:Кальмари очистити і кинути в киплячу ключем воду, киплять всього 2-3 хвилини, як побіліють, виймати (води брати...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Зимовий супчик: 2-3 л яловичого бульйону300 гр копченого м'ясаковбаски, тут ви можете взяти як копчені, так і свіжі300 гр кислої капустиперець салатнийпаприка червона мелена солодка, в кращому варіанті копченатрохи меленого кмину *факультативно*середніх розмірів цибулина300 гр картоплісмалець, масло, рослинна олія — вибір за бажанням.Візьмемося до початку варінні бульйону. Тепер підготуємо овочі. Розпустимо жир в каструлі. Додамо дрібно порізану цибулю і чайну ложку сахарку, щоб цибуля прийняв гідний вигляд. Коротко обсмажимо наше м'ясо і ковбаски. Потім додамо 2 чайні ложки з гіркою паприки. Добре заважаємо, не даємо паприці пригоріти. І відразу заливаємо...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашній мармелад: 1 склянку цукрового піску300 гр будь-якого джему120 мл води7 гр желатину1/4 чайної ложки лимонної кислотицукрова пудра (для прикраси).Приготуйте форму, в яку будете заливати мармелад. Змастіть її маслом.У каструлі змішайте цукор, джем, воду, желатин і лимонну кислоту і нагрівайте на середньому вогні, постійно помішуючи. Залийте в вашу форму масу і поставте на 3 години в холодильник. Коли мармеладная маса перетвориться на желе, лопаткою акуратно відокремте його від країв форми і викладіть на лист пергаменту, попередньо посипавши його цукровою пудрою. Ну а тепер дайте волю фантазії. Розріжте мармелад на квадратики або так, як...
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка маринована в кефірі: кефіркурячі стегнакартоплютрависіль, перецьчасниктомати.В першу чергу робимо маринад. Дрібно ріжемо часник, додаємо його в кефір, солимо, додаємо перець і трави. Стегна маринуємо протягом 20-25 хвилин. Картоплю чистимо, ріжемо часточками. Викладаємо його у форму для запікання, додаємо оливкову олію, сіль,перець, трави. Зубчики часнику розчавити ребром ножа і викласти на картоплю. Томати черрі ріжемо на 4 частини і теж викладаємо у форму. Зверху на картоплю викладаємо курку і заливаємо залишками маринаду. Запікаємо в духовці при 200 градусах близько 40 хвилин.
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з крабовими паличками і грибами: крабові палички 150-200 р4 шт яйця варенігриби мариновані 150 гсир твердий 100 гкукурудза 1 маленька баночкацибуля 1 шт (я не додала)майонез або сметаназелень.Крабові палички, гриби і цибулю дрібно порізати. Сир і яйця натерти на крупній тертці. З кукурудзи злити рідину.Можна викласти шарами:кукурудза,гриби,цибулю,сир,яйця,крабові палички.Змастити майонезом або сметаною. А можна просто перемішати в салатнику. За бажанням посолити, поперчити. Прикрасити зеленню.
Переглядів: 551
Рецепти | | Коментарі (0)

Битки святкові: Фарш свино-яловичийЦибуля зелена 1 пучокМасло вершкове 50 гТісто листкове 500 р.Змішати фарш з цибулею, посолити, поперчити, розділити на 8 частин. З фаршу зробити коржі, на середину кожної покласти шматочок вершкового масла і зелень. Сформувати биточки, обваляти їх у панірувальних сухарях. Злегка обсмажити биточки на добре розпеченій сковороді, перекочуючи з бочка на бік, щоб утворилася рум'яна кірочка. Всередині вони повинні залишатися полусырыми. Поки биточки остигають, нарізаємо смужки листкового тіста. В даному випадку дуже зручно працювати ножицями. Биточки обмотуємо смужками листкового тіста і відразу відправляємо в добре розігріту духовку, можна під гриль на 10-15 хвилин. Тісто...
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 811-820 821-830 831-840 841-850 851-860 ... 4691-4700 4701-4708