Курка з грибами і зеленим горошком: 500 г курки1 ріпчаста цибулина500 г шампіньйонів або інших грибів500 г сметанищіпка борошна1 зубчик часнику, розтертий з сіллюзелень150 г зеленого горошку.Курку нарізати на дрібні шматочки, посолити, присмачити олією і сіллю. Цибулю нашаткувати, обсмажити в киплячому рослинному маслі, додати курку, перемішати і обсмажити все разом. Змішати 500 г грибів з 500 р сметани, додати трохи борошна, залити отриманим соусом курку, якщо треба, додати трохи гарячої води, перемішати, додати горошок, ще раз перемішати і тушкувати до готовності. Наприкінці заправити розтертим часником і посипати рубаною зеленню. Подавати з картопляним...