Головна » Статті » Рецепти

Домашній мармелад
Домашній мармелад:

1 склянку цукрового піску
300 гр будь-якого джему
120 мл води
7 гр желатину
1/4 чайної ложки лимонної кислоти
цукрова пудра (для прикраси).

Приготуйте форму, в яку будете заливати мармелад. Змастіть її маслом.
У каструлі змішайте цукор, джем, воду, желатин і лимонну кислоту і нагрівайте на середньому вогні, постійно помішуючи. Залийте в вашу форму масу і поставте на 3 години в холодильник. Коли мармеладная маса перетвориться на желе, лопаткою акуратно відокремте його від країв форми і викладіть на лист пергаменту, попередньо посипавши його цукровою пудрою. Ну а тепер дайте волю фантазії. Розріжте мармелад на квадратики або так, як ви захочете і посипте зверху цукровою пудрою. Загорніть готовий домашній мармелад в харчову плівку і зберігайте його в холодильнику.

Просмотров: 671
Категория: Рецепти |
| Теги: домашній, мармелад

Рекомендовані рецепти:

М'ясне рагу по-аргентинськи
Печиво з фундука
Філе курки, фаршироване ківі
Булочки "Варенки"
Салат з креветками і манго
Швидкі пиріжки з рибою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: