Битки святкові: Фарш свино-яловичий Цибуля зелена 1 пучок Масло вершкове 50 г Тісто листкове 500 р. Змішати фарш з цибулею, посолити, поперчити, розділити на 8 частин. З фаршу зробити коржі, на середину кожної покласти шматочок вершкового масла і зелень. Сформувати биточки, обваляти їх у панірувальних сухарях. Злегка обсмажити биточки на добре розпеченій сковороді, перекочуючи з бочка на бік, щоб утворилася рум'яна кірочка. Всередині вони повинні залишатися полусырыми. Поки биточки остигають, нарізаємо смужки листкового тіста. В даному випадку дуже зручно працювати ножицями. Биточки обмотуємо смужками листкового тіста і відразу відправляємо в добре розігріту духовку, можна під гриль на 10-15 хвилин. Тісто має стати ніжно-золотистим, а биточки повністю просмажиться і зберегти соковитість. Гарнірувати краще легким овочевим салатиком.
|