Головна » Статті » Рецепти

Битки святкові
Битки святкові:

Фарш свино-яловичий
Цибуля зелена 1 пучок
Масло вершкове 50 г
Тісто листкове 500 р.

Змішати фарш з цибулею, посолити, поперчити, розділити на 8 частин. З фаршу зробити коржі, на середину кожної покласти шматочок вершкового масла і зелень. Сформувати биточки, обваляти їх у панірувальних сухарях. Злегка обсмажити биточки на добре розпеченій сковороді, перекочуючи з бочка на бік, щоб утворилася рум'яна кірочка. Всередині вони повинні залишатися полусырыми. Поки биточки остигають, нарізаємо смужки листкового тіста. В даному випадку дуже зручно працювати ножицями. Биточки обмотуємо смужками листкового тіста і відразу відправляємо в добре розігріту духовку, можна під гриль на 10-15 хвилин. Тісто має стати ніжно-золотистим, а биточки повністю просмажиться і зберегти соковитість. Гарнірувати краще легким овочевим
салатиком.

Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: биточки, битки

Рекомендовані рецепти:

Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Французький картопляний пиріг
Домашні чебуреки
Печиво "Анзак"
Суп з ковбасками та овочами
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: