Головна » Статті » Рецепти

Курка маринована в кефірі
Курка маринована в кефірі:

кефір
курячі стегна
картоплю
трави
сіль, перець
часник
томати.

В першу чергу робимо маринад. Дрібно ріжемо часник, додаємо його в кефір, солимо, додаємо перець і трави. Стегна маринуємо протягом 20-25 хвилин. Картоплю чистимо, ріжемо часточками. Викладаємо його у форму для запікання, додаємо оливкову олію, сіль,перець, трави. Зубчики часнику розчавити ребром ножа і викласти на картоплю. Томати черрі ріжемо на 4 частини і теж викладаємо у форму. Зверху на картоплю викладаємо курку і заливаємо залишками маринаду. Запікаємо в духовці при 200 градусах близько 40 хвилин.

Просмотров: 593
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з шинкою і томатним соусом
Листкова коса з капустою
Курячий суп із зеленим горошком
Вишнево-яблучний кисіль з корицею
Тарталетки з куркою і помідорами
Лимонно-кокосовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: