Головна » Статті » Рецепти

Курка з грибами і зеленим горошком
Курка з грибами і зеленим горошком:

500 г курки
1 ріпчаста цибулина
500 г шампіньйонів або інших грибів
500 г сметани
щіпка борошна
1 зубчик часнику, розтертий з сіллю
зелень
150 г зеленого горошку.

Курку нарізати на дрібні шматочки, посолити, присмачити олією і сіллю. Цибулю нашаткувати, обсмажити в киплячому рослинному маслі, додати курку, перемішати і обсмажити все разом. Змішати 500 г грибів з 500 р сметани, додати трохи борошна, залити отриманим соусом курку, якщо треба, додати трохи гарячої води, перемішати, додати горошок, ще раз перемішати і тушкувати до готовності. Наприкінці заправити розтертим часником і посипати рубаною зеленню. Подавати з картопляним пюре.

Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: курку, перемішати

Рекомендовані рецепти:

Торт "Ласун"
Кавові іриски
Манник з йогуртом
Мигдальної-кукурудзяний кекс
Кабачковий пиріг з сиром і беконом
М'ясо, тушковане в вині з корицею і гірчицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: