Курка з грибами і зеленим горошком: 500 г курки 1 ріпчаста цибулина 500 г шампіньйонів або інших грибів 500 г сметани щіпка борошна 1 зубчик часнику, розтертий з сіллю зелень 150 г зеленого горошку. Курку нарізати на дрібні шматочки, посолити, присмачити олією і сіллю. Цибулю нашаткувати, обсмажити в киплячому рослинному маслі, додати курку, перемішати і обсмажити все разом. Змішати 500 г грибів з 500 р сметани, додати трохи борошна, залити отриманим соусом курку, якщо треба, додати трохи гарячої води, перемішати, додати горошок, ще раз перемішати і тушкувати до готовності. Наприкінці заправити розтертим часником і посипати рубаною зеленню. Подавати з картопляним пюре.
|