Головна » Статті » Рецепти

Зимовий супчик
Зимовий супчик:

2-3 л яловичого бульйону
300 гр копченого м'яса
ковбаски, тут ви можете взяти як копчені, так і свіжі
300 гр кислої капусти
перець салатний
паприка червона мелена солодка, в кращому варіанті копчена
трохи меленого кмину *факультативно*
середніх розмірів цибулина
300 гр картоплі
смалець, масло, рослинна олія — вибір за бажанням.

Візьмемося до початку варінні бульйону. Тепер підготуємо овочі. Розпустимо жир в каструлі. Додамо дрібно порізану цибулю і чайну ложку сахарку, щоб цибуля прийняв гідний вигляд. Коротко обсмажимо наше м'ясо і ковбаски. Потім додамо 2 чайні ложки з гіркою паприки. Добре заважаємо, не даємо паприці пригоріти. І відразу заливаємо готовим бульйоном. Потім додаємо капусту і картоплю, а також дрібку кмину. Ставимо на повільний вогонь на 30 хв. Залишається почекати. Краще всього дати такого супу настоятися, і тоді він розкриється повністю. Накриваємо стіл, дістаємо сметану.

Просмотров: 463
Категория: Рецепти |
| Теги: додамо, кмину

Рекомендовані рецепти:

Овочі, запечені з прянощами і медом
Слойки з яблуками
Торт для ангела
Домашня ковбаса з кролика
Закуска "Морське чудо"
Булочки-рулетики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: