Зимовий супчик: 2-3 л яловичого бульйону 300 гр копченого м'яса ковбаски, тут ви можете взяти як копчені, так і свіжі 300 гр кислої капусти перець салатний паприка червона мелена солодка, в кращому варіанті копчена трохи меленого кмину *факультативно* середніх розмірів цибулина 300 гр картоплі смалець, масло, рослинна олія — вибір за бажанням. Візьмемося до початку варінні бульйону. Тепер підготуємо овочі. Розпустимо жир в каструлі. Додамо дрібно порізану цибулю і чайну ложку сахарку, щоб цибуля прийняв гідний вигляд. Коротко обсмажимо наше м'ясо і ковбаски. Потім додамо 2 чайні ложки з гіркою паприки. Добре заважаємо, не даємо паприці пригоріти. І відразу заливаємо готовим бульйоном. Потім додаємо капусту і картоплю, а також дрібку кмину. Ставимо на повільний вогонь на 30 хв. Залишається почекати. Краще всього дати такого супу настоятися, і тоді він розкриється повністю. Накриваємо стіл, дістаємо сметану.
|