Тортик з омлетных млинців: яйця 6 шт молоко (вершки) 3 ст. ложки борошно 3 ч. ложки тертий твердий сир 3 ч. ложки зелень (кріп) 100 г томатна паста 3 ст. ложки сіль Для крему: червоний болгарський перець 1 шт сирний сир (Альметте) 200 р майонез-2-3 ст. ложки сіль. В основі торта три різнокольорових омлету діаметром 16 див. жовтого омлету (основний рецепт) змішати разом 2 яйця, 1 ст. ложку вершків, 1 ч. ложку борошна, 1 ч. ложку тертого сиру, сіль. Все збити і спекти на сковороді під кришкою до готовності. Для червоного омлету до основного рецептом додати 3 ст. ложки томатної пасти і щіпку меленого червоного перцю (за бажанням). Для зеленого омлету до основного рецептом додати дрібно нарізану зелень кропу ( петрушки). Для крему червоний солодкий перець нарізати дрібними кубиками, обдати окропом, акуратно віджати і змішати з сирним сиром, додати майонез. Все добре перемішати. Далі зібрати тортик: червоний омлет — крем — зелений омлет — крем — жовтий омлет. Складений тортик поділити на порційні шматочки. Прикрасити квіточками з помідорів чері, зеленню, томатною пастою і майонезом. Поставити в холодильник на 2-3 години.
|