Головна » Статті » Рецепти

Креветки під шубою
Креветки під шубою:

варені креветки 500г,
яйця-4шт.,
відварена картопля 3-4шт.,
червоної ікри 100-140г
майонез,
лимон,зелень для оформлення (за бажанням).

Зваріть креветки разом з ароматними спеціями (наприклад, лавровий лист, чорний перець горошком) і з додаванням солі. Дайте їм охолонути. Потім розріжте кожну креветку на 2 або 4 частини ( я рекомендую різати креветки тільки в тому випадку, якщо ви купили великі королівські або тигрові креветки.)
зварену картоплю Очистіть і натріть його на тертці. Зварені яйця дрібно поріжте. Викладіть салат шарами у такі послідовності:
1.майонез
2.половина всіх очищених креветок
3.майонез
4.картопля
5.майонез
6.яйця
7.майонез
8.частина креветок
9.майонез
10.червона ікра – викладається рівним шаром по всьому верхньому шару.
Для прикраси салату можна використовувати часточки лимона і цілі великі креветки. Салату потрібно буде дати настоятися в прохолодному місці приблизно 5-6 годин.

Просмотров: 633
Категория: Рецепти |
| Теги: креветки, шубою

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Парові булочки
Коржики на кефірі "від бабусі"
Шоколадний торт-бізі
Бутербродний торт "Полосатик"
Французький картопляний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: