Креветки під шубою: варені креветки 500г, яйця-4шт., відварена картопля 3-4шт., червоної ікри 100-140г майонез, лимон,зелень для оформлення (за бажанням). Зваріть креветки разом з ароматними спеціями (наприклад, лавровий лист, чорний перець горошком) і з додаванням солі. Дайте їм охолонути. Потім розріжте кожну креветку на 2 або 4 частини ( я рекомендую різати креветки тільки в тому випадку, якщо ви купили великі королівські або тигрові креветки.) зварену картоплю Очистіть і натріть його на тертці. Зварені яйця дрібно поріжте. Викладіть салат шарами у такі послідовності: 1.майонез 2.половина всіх очищених креветок 3.майонез 4.картопля 5.майонез 6.яйця 7.майонез 8.частина креветок 9.майонез 10.червона ікра – викладається рівним шаром по всьому верхньому шару. Для прикраси салату можна використовувати часточки лимона і цілі великі креветки. Салату потрібно буде дати настоятися в прохолодному місці приблизно 5-6 годин.
|