Салат «Весняний день»: 300 г курячого філе 3 яйця 400 г картоплі 300 г моркви 200 г маринованих шампіньйонів лук порей або ріпчаста сіль майонез. Картоплю і моркву відварити до готовності. Остудити, почистити. Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Картоплю натерти на дрібній тертці. Моркву натерти на дрібній тертці. Філе дрібно нарізати. Яйця натерти на дрібній тертці. Гриби дрібно нарізати. Цибулю нарізати півкільцями. Якщо Ви використовуєте ріпчаста цибуля, його необхідно дрібно нарізати, залити окропом на 10 хвилин, потім воду злити. На дно тарілки викласти картоплю, трохи посолити, змастити майонезом. На картоплю викласти гриби, змастити майонезом. На гриби викласти моркву, змастити майонезом. На моркву викласти філе, трохи посолити, змастити майонезом. На філе викласти цибулю. На цибулю викласти яйця, трохи посолити. Прикрасити салат зеленню.
|