Батончики з сиру: 350 гр сиру 1 яйце 1 ст. ложка сметани 2 ст. ложки цукру щіпка солі ваніль 1/2 ч. ложки соди навпіл з порошком для випічки борошно для тіста-на-віч (щоб тісто було м'яке і ніжне) масло для смаження цукрова пудра для обсипання. Сир розтерти. Додати яйце, сметану, цукор, сіль, соду, борошно і все ретельно перемішати. Муки може піти набагато більше, все залежить від сиру. Замісити ніжне тісто. Робочу поверхню подпылить борошном. З отриманої сирної маси розкачати тонкі джгути. Нарізати батончики-трубочки будь-якої вподобаної довжини. Обсмажити батончики-трубочки на маслі з усіх 4-х сторін до золотистого кольору. Готові батончики-трубочки рясно обсипати цукровою пудрою.
|