Дуже смачне м'ясне азу: М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке) 150 гр. маринованого огірка або соленного 150 гр. помідори або томатна паста 100 гр. моркви Велика головка цибулі ріпчастої. 3 зубчики часнику Перець, лаврове листя, приправа для м'яса. М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
|