Млинцевий пиріг з сирною начинкою: готові тонкі млинці 10-12 шт.; сир 500 г; цукор 1-2 ст. л.; яйце 1 шт.; ванільний цукор 1 пакетик; курага та родзинки; для заливки: яйця 2 шт.; цукор 2-3 ст. л.; сметана 3 ст. л. Спекти тонкі млинці по своєму коханому рецептом. Приготувати начинку. Для цього сир розтерти з яйцем, цукром, ванільним цукром, додати нарізану курагу, перемішати. Викласти начинку на блін, згорнути його рулетом. Форму для випічки змастити маслом. Млинці з начинкою викладати у форму спіралі. Приготувати заливку для млинцевого пирога. Для цього яйця злегка збити з цукром, додати сметану, перемішати до однорідної маси. Весь млинцевий пиріг рівномірно покрити заливкою, поставити форму з пирогом в розігріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин.
|