Головна » Статті » Рецепти

РИБА ПО-ЄГИПЕТСЬКИ
РИБА ПО-ЄГИПЕТСЬКИ:

рибні стейки (400 г)
2 помідора
4 ст. л. подрібнених ядер волоських горіхів
2 ст. л. родзинок
червоний мелений перець
сіль
3-4 ст. л. рослинного масла.

Стейки натерти сіллю і перцем, обсмажити на олії до готовності. Для соусу горіхи і родзинки злегка обсмажити на олії, додати дрібно нарізані помідори і тушкувати, поки помідори не распарятся. Рибу викласти на блюдо, полити соусом.

Просмотров: 468
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, олії

Рекомендовані рецепти:

Печиво горіхове
Десерт-морозиво
Шоколадно-сирний пиріг
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Пиріг з сиром та вишнями
Фруктові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: