Головна » Статті » Рецепти

Паста – салат з овочами
Паста – салат з овочами:

Пасти Paolo (Penne) або будь-150 г
Броколі 200 г
Чорні маслини 0,5 баночки
Помідори черрі 200 р
Рукола 1 пучок
Сушений базилік
Сушений орегано
Оливкова олія
Свіжо вичавлений сік лимона
Часник 2 зубчики
Сіль
Перець.

Розрежьте броколі на суцвіття, маслини порізати кільцями, помідори-на половину, а рукколу порвіть на шматочки. У киплячу воду кидаємо брокколі на 2 хвилини. У сковороді розігріваємо олію, кидаємо часник і обсмажуємо кілька хвилин, коли часник стане ароматним — виймаємо і викидаємо його. Додаємо в масло брокколі і обсмажуємо 2 — 3 хвилини. В цей час відварюємо пасту, зливаємо воду і даємо охолонути. Викладаємо пасту в тарілку, додаємо брокколі, маслини, помідори і рукколу. Заправляємо салат дресингом.
Для дресинга треба
Змішайте оливкова олія, лимонний сік, базилік, орегано, сіль і перець (за смаком). Подається Салат до столу теплим.

Просмотров: 382
Категория: Рецепти |
| Теги: брокколі, салат

Рекомендовані рецепти:

Хрустка випічка
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Шоколадні пряники з начинкою
Домашні пряники "М'ятні"
Картопляні пиріжки з капустою
Полуниця у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: