Головна » Статті » Рецепти

Закуска «Пінгвінчікі»
Закуска «Пінгвінчікі»:

Маслини без кісточок (краще всього різної величини), будь-м'який плавлений сир, моркву, відварена до напівготовності. Моркву нарізати кружальцями. З кожного кружечка вирізати трикутник: вийшло дві заготовки — «лапки» і трикутний «дзьоб». Маслини начиняють сиром з допомогою пакета з відрізаним куточком. На «лапки» поставити фаршировану маслину побільше, скріпити все зубочисткою, зверху помістивши маслину поменше. У неї вставити «дзьобик». Таких «пінгвінів» можна зробити кілька.

 

 

Просмотров: 596
Категория: Рецепти |
| Теги: маслину, моркву

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-горіхові млинці
Омлет з сиром
Тріска в сметані
Тефтелі з яблуками
Закусочний торт "Полянка"
Салат з буряка з горіхами, чорносливом та ізюмом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: