Головна » Статті » Рецепти

Закуска «Пінгвінчікі»
Закуска «Пінгвінчікі»:

Маслини без кісточок (краще всього різної величини), будь-м'який плавлений сир, моркву, відварена до напівготовності. Моркву нарізати кружальцями. З кожного кружечка вирізати трикутник: вийшло дві заготовки — «лапки» і трикутний «дзьоб». Маслини начиняють сиром з допомогою пакета з відрізаним куточком. На «лапки» поставити фаршировану маслину побільше, скріпити все зубочисткою, зверху помістивши маслину поменше. У неї вставити «дзьобик». Таких «пінгвінів» можна зробити кілька.

 

 

Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: маслину, моркву

Рекомендовані рецепти:

Мармурове тістечко
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Домашні чебуреки
Мигдальної-кукурудзяний кекс
"Той самий" столичний кекс
Екзотична яловичина
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: