Салат з оселедцем: Оселедець 1 штука Морква 1 штука Зелена цибуля 1-2 штук (пера) Оливкова олія 50 мл Яблуко 1 штука Картопля 3 штуки Петрушка за смаком Сіль, перець, каррі за смаком Каперси 1 ст. ложка. Оселедець обробляємо і нарізаємо на невеликі шматочки приблизно в 6 см завдовжки. Моркву нарізаємо приблизно ось такими шматочками, як на фотографії і обсмажуємо на оливковій олії.Зелену цибулю і петрушку дрібно нарізаємо. Картоплю відварюємо в мундирі, охолодити, очистити від шкірки і нарізаємо невеликими довільними шматочками. Яблуко очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими досить тонкими шматочками. У салатниці змішати картоплю, оселедець, моркву і каперси. Потім додаємо яблука і зелень. Заправляємо Салат оливковою олією, змішаним з перцем, сіллю і каррі. Салат добре перемішуємо і подаємо до столу.
|