Головна » Статті » Рецепти

Рис Перекотиполе
Рис Перекотиполе:

Оливкова олія 3 ст. л.
Рис 2 ст.
Морква 0,5 ст.
Селера стеблової 0,5 ст.
Лук червоний 0,5 ст.
Часник 1 ч. л.
Вода 3,5 ст.
Лимонний сік 2 ст. л.
Шафран 0,3 ч. л.
Лавровий лист 2 шт.
Кінза 0,3 ст.

Розігрійте 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додайте рис і варіть протягом 3-4 хвилин, помішуючи, поки зерна не стануть непрозорими. Додайте дрібно нарізані моркву, селеру, цибулю і масло, що залишилося. Смажте ще 3-4 хвилин. Всипте подрібнений часник і смажте ще протягом 1 хвилини. Додайте воду, лимонний сік, шафран і лавровий лист і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте кришкою. Готуйте ще 20 хвилин. Готовий рис буде рассыпччатым і ароматним. Перед подачею перемішайте рис, т. к. овочі можуть осісти на дно. Приберіть лаврове листя, украстье нарізаною кінзою і відр уподавайте.

Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, часник

Рекомендовані рецепти:

Торт "Посмішка негра"
Горіхово-кавовий пиріг
Лимонно-горіхові млинці
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Салат з квасолі і курки
Гречка з консервованим тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: