Головна » Статті » Рецепти

Салат «Гніздо глухаря»
Салат «Гніздо глухаря»:

Куряче філе 500 грам
Яйця 5 штук
Картопля 500 грам
Цибуля 100 грам
Огірки 250 грам
Зелень 50-100 гграмм
Сіль 1 щіпка
Майонез 5-6 ст. ложок
Рослинна олія 2-3 ст. ложок
Перепелині яйця 3-4 штук (для прикраси).

Для приготування салату необхідно спочатку відварити куряче філе до готовності. Остигле м'ясо потрібно дрібно нарізати. Цибулю також дрібно нарізати, потім залити його окропом і залишити на 10 хвилин (щоб цибуля не гірчить), після чого злити і промити в холодній воді. Картоплю необхідно начистити і нарізати тонкою соломкою, а потім посмажити на рослинному маслі. Огірки також нарізати соломкою. Білки відокремити від жовтків і натерти на дрібній тертці. Зелень дрібно нарізати. У великій мисці змішати частину картоплі, філе, огірки, білки, цибулю і посолити. Заправити майонезом. Посипати зверху зеленню, по колу викласти картоплю, а по центру розмістити яєчні жовтки. У нас вийде чудовий салат гніздо глухаря, можна подавати до столу.

Просмотров: 366
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Рулет з мовою і сиром
Ватрушка "Ласун"
Французькі булочки
Млинці з м'ясом
"Медова" свинина з імбиром
"Торф'яної пиріг"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: