Салат «Гніздо глухаря»: Куряче філе 500 грам Яйця 5 штук Картопля 500 грам Цибуля 100 грам Огірки 250 грам Зелень 50-100 гграмм Сіль 1 щіпка Майонез 5-6 ст. ложок Рослинна олія 2-3 ст. ложок Перепелині яйця 3-4 штук (для прикраси). Для приготування салату необхідно спочатку відварити куряче філе до готовності. Остигле м'ясо потрібно дрібно нарізати. Цибулю також дрібно нарізати, потім залити його окропом і залишити на 10 хвилин (щоб цибуля не гірчить), після чого злити і промити в холодній воді. Картоплю необхідно начистити і нарізати тонкою соломкою, а потім посмажити на рослинному маслі. Огірки також нарізати соломкою. Білки відокремити від жовтків і натерти на дрібній тертці. Зелень дрібно нарізати. У великій мисці змішати частину картоплі, філе, огірки, білки, цибулю і посолити. Заправити майонезом. Посипати зверху зеленню, по колу викласти картоплю, а по центру розмістити яєчні жовтки. У нас вийде чудовий салат гніздо глухаря, можна подавати до столу.
|