Салат «Печінка тріски під шубою»: 1 баночка (160 — 200 г) печінки тріски 2 середні картоплини 1 велика морква 3-4 яйця 2 стебла зеленої цибулі 10-12 шт чорносливу сіль, перець, майонез. Моркву і картоплю відварити в мундирі. Яйця відварити круто. Салат викладається шарами. Кожен шар трохи промазати майонезом: 1-й шар: картоплю, потерти на крупній тертці; 2-й шар: печінка тріски без масла, розім'яти виделкою (цей шар промащувати майонезом не); 3-й шар: цибуля дрібно порізати; 4-й шар: морква потерти на крупній тертці; 5-й шар: чорнослив порізати соломкою; 6-й шар: білок яйця, потерти на крупній тертці; 7-й шар: розкришити жовток яйця Прикрасити зеленню. До подачі салат прибрати в холодильник на 3 години.
|