Головна » Статті » Рецепти

Салат «Печінка тріски під шубою»
Салат «Печінка тріски під шубою»:

1 баночка (160 — 200 г) печінки тріски
2 середні картоплини
1 велика морква
3-4 яйця
2 стебла зеленої цибулі
10-12 шт чорносливу
сіль, перець, майонез.

Моркву і картоплю відварити в мундирі. Яйця відварити круто. Салат викладається шарами. Кожен шар трохи промазати майонезом:
1-й шар: картоплю, потерти на крупній тертці;
2-й шар: печінка тріски без масла, розім'яти виделкою (цей шар промащувати майонезом не);
3-й шар: цибуля дрібно порізати;
4-й шар: морква потерти на крупній тертці;
5-й шар: чорнослив порізати соломкою;
6-й шар: білок яйця, потерти на крупній тертці;
7-й шар: розкришити жовток яйця
Прикрасити зеленню. До подачі салат прибрати в холодильник на 3 години.

Просмотров: 562
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, салат

Рекомендовані рецепти:

«Рафаелло» з плавлених сирків
Лимонно-горіхові млинці
Картопляні биточки
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Свинина по-китайськи
Екзотична яловичина
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: