Головна » Статті » Рецепти

Мариновані помідори по-італійськи
Мариновані помідори по-італійськи:

невеликий помідор 3 штуки
часник (подрібнити) 1 зубчик
подрібнена зелень (петрушка, кріп) 1 стіл.ложка
сіль 1/3 чайної ложки
цукор 1/3 чайної ложки
гірчиця французька 1/2 чайн. ложки
мелений чорний перець за смаком
оливкова олія 2 стіл. ложки
яблучний оцет 1/2 стіл. ложки.

Помідори нарізаємо кільцями. Змішуємо все для маринаду і поливаємо кожен кружечок помідора. Складаємо помідори по три колечка, накриваємо і ставимо на 30 хвилин у холодильник. Подаємо до столу, посипавши зеленню.

Просмотров: 544
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, стіл

Рекомендовані рецепти:

Грибний "біфштекс"
Кекси з чорницею і брусницею
Гулаб-джамун
Зелений соус з коріандром (рецепт)
Шоколадно-горіхове праліне
Пиріжки з гарбузом і чорносливом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: