«Легкі лимонні тістечка»: 200 г вершкового масла 150 г цукру 1 пакетик ванільного цукру сіль 3 яйця 2 лимона 250 г борошна 2 чайних ложки розпушувача 150 г цукрової пудри. Нагріти духовку до 200 гр. Вершкове масло збити в круту піну, послідовно додаючи в нього цукровий пісок, ванільний цукор, сіль і яйця. Один лимон вимити. обсушити, натерти цедру і вичавити сік. Сік і цедру додати до цукрово-вершковою масою. Борошно змішати з розпушувачем, просіяти зверху на вершкову масу, все ретельно перемішати. Деко змастити вершковим маслом, заповнити тістом, розрівняти і випікати в духовці близько 20 хвилин. Вийняти пиріг з духовки. З другого лимона вичавити сік і перемішати з цукровою пудрою. Ще теплий пиріг змастити глазур'ю. Повністю остудити, нарізати шматочками і подати до столу.
|