Головна » Статті » Рецепти

Печеня з овочів та індички
Печеня з овочів і індички:

Індичка 0.5 кг;
Картопля 700 гр;
Цибуля ріпчаста 2 шт;
Перець болгарський 2 шт;
Часник 3 зубчики;
Масло рослинне 2 ст. л.;
Масло вершкове 2 ст. л.;
Паприка 0.5 ч. л;
Чебрець 0.5 ч. л;
Перець чорний мелений 0.25 ч. л;
Сіль 1 ч. л;
Петрушка 3 ст. л.;

Індиче філе помити, обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими шматочками. В великій сковороді розігріти рослинне масло, додати вершкове. Скласти м'ясо, обсмажувати на середньому вогні до рум'яної скоринки. За смаком приправити сіллю і перцем. У сковороду до індички скласти нарізану кубиками картоплю. Через 10 хвилин додати нарізану цибулю і червоний болгарський перець. За смаком приправити сіллю і перцем. Обсмажувати все разом ще 10 хвилин. За 5 хвилин до закінчення приготування додати подрібнений часник, сушений чебрець, сіль, паприку, чорний мелений перець. Блюдо перемішати, якщо потрібно, додати ще сіль. Приправити рубаною петрушкою і зняти з вогню.

Просмотров: 620
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, сіль

Рекомендовані рецепти:

Пікантні гарячі бутерброди
Листковий салат з сиром фета
Зефір на десерт
Пиріг з грибами і гречкою
Манник з цукатами
Баклажани по-італійськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: