Головна » Статті » Рецепти

Рисові кульки з сиром
Рисові кульки з сиром:

Рис довгий 1,5 склянки
Сир твердий 100 р.
Курячий бульйон 1 склянка
Цибуля 1 шт
Часник 2 зубчики
Сухарі панірувальні 100 р.
Борошно 150 р.

В каструлі доводимо до кипіння 1,5 склянки води, коли вода скипить поміщаємо рис, варимо під закритою кришкою не заважаючи 10 хв. На вершковому маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і видавлений часник, коли цибуля підрум'яниться додаємо до нього рис і пів склянки бульйону, помішуючи тушкуємо. Коли весь бульйон не вбереться додаємо решту пів склянки і знову заважаємо до повного вбирання рису. Коли і друга частина бульйону вбралася додаємо тертий рис, перемішуємо до однорідної маси, гасимо вогонь і даємо охолонути. Злегка змочіть руки і формуйте кульки з рису. Обвалюємо спочатку в борошні, потім в сухарях. Поміщаємо кульки в холодильник для застигання на 1 годину. Розігріваємо на сковороді вершкове масло, викладаємо кульки в один шар і обсмажуємо.

Просмотров: 653
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, кульки

Рекомендовані рецепти:

Салат "Галина"
Запечені яблука
Пиріг з гарбузом і ківі
Салат з селерою і шинкою
Салат "Шапка Мономаха"
Як приготувати салат зі смажених баклажанів?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: