Головна » Статті » Рецепти

Деруни «Грибочки»
Деруни «Грибочки»:

Картопля (середній) 6 шт
Морква (середня) 1 шт
Лук ріпчаста (середній) 3 шт
Часник (великий) 1 зуб.
Яйце куряче 2 шт
Сіль 1.5 ч. л.
Борошно пшеничне 2 ст. л.
Паприка солодка (мелена) 1 ст. л.
Куркума 1 ст. л.
Перець чорний (мелений; за смаком)
Печериці (свіжі) 10 шт.

Овочі очистити, вимити. Гриби промити, розрізати дуже тонко уздовж так, щоб залишилася форма гриба. Всі овочі, крім цибулі, натерти на дрібній тертці.
Лук я страшенно не люблю натирати, тому подрібнила його в блендері)). Перемістити цибулю до овочів, додати сіль, яйця, паприку, куркуму, борошно, поперчити за смаком. Добре перемішати. На добре розігріту сковороду покласти 4 шматочки гриба. Зверху викласти столову ложку нашого тесту-фаршу, трохи розрівняти. І знову накрити грибочком, злегка вдавивши його в тісто. Смажити з обох боків на середньому вогні 5-6 хвилин з кожного боку, до золотистої скоринки. Залишки грибів я подрібнила і перемішала з рештою тестом. Посмажила ці окремо. Готові деруни викладати на тарілку з серветкою, щоб в неї вбрався зайвий жир.

Просмотров: 466
Категория: Рецепти |
| Теги: гриба, деруни

Рекомендовані рецепти:

Омлет-десерт з горіхами і курагою
Курчата, приготовані у виноградному соку
Угорські булочки з сиром
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
«Рафаелло» з плавлених сирків
Закуска з брокколі і шпрот
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: