Головна » Статті » Рецепти

Млинцевий торт «Маківка»
Млинцевий торт «Маківка»:

тісто:
яйце 2 шт
цукор 50 гр
сіль 1/4 ч. л
молоко-700 мл
борошно 300 гр
олія рослинна 50 мл
крем:
молоко 400 мл
цукор 4 ст. л
мука 2 ст. л
масло вершкове 1 ст. л
яєчний жовток-3 шт
мак 2 ст. л.

Приготувати тісто для млинців: змішати яйця, цукор, сіль. Додати молоко і перемішати віночком. Всипати просіяне борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок. Додати рослинне масло і добре перемішати. Спекти млинці і охолодити. Приготувати крем: змішати молоко, цукор, борошно і жовтки. Додати вершкове масло і поставити на вогонь. Довести крем до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки крем загусне, зняти його согня і додати мак. Все добре перемішати. Крем охолодити. Зібрати торт із млинців, кожен млинець змастити кремом, 1-2 столові ложки крему на млинець. Поставити торт в холодильник на пару годин.

Просмотров: 542
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішати, крем

Рекомендовані рецепти:

Яблучні козинаки
Десерт "Карамельний"
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Пиріг-галета з журавлиною
Риба, запечена з оливками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: