Американські панкейкі з корицею: Борошно пшеничне 240г Молоко 220 мл Цукор 2 ст. л. Яйце куряче 4 штуки Сіль щіпка Сода гашене 0,2 ч. л. Кориця мелена за смаком. Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки прибираємо в холодильник, жовтки розтираємо з цукром, корицею. Додаємо молоко. Всипаємо просіяне борошно, не перестаючи помішувати. Додаємо соду, погашену оцтом. Білки солимо і збиваємо на великих оборотах міксера в круту піну до стійких піків. Столовою ложкою додаємо білкову масу в тісто і акуратно перемішуємо знизу вгору. Ставимо Сковороду на середній (або трохи менше) вогонь, змащуємо вершковим маслом всього один раз. Викладаємо тісто на сковороду ложкою. Перевертаємо, коли верх повністю затягнеться, це приблизно 1,5 хвилини. Готові американські млинці складаємо на тарілку і змащуємо олією.
|