Креветки: 1 кг креветок 100 гр. сиру Дор Блю 50 мл соняшникової олії 4 зубчики часнику 1 лавровий листочок 1 пучок зеленого цибулі 1 пучок петрушки, 1 пучок кропу чорний мелений перець, мелений перець чилі майонез. Присипаємо креветки перцем чилі і чорним перцем, додаємо лавровий лист і 0,5 ч. л. солі, видавлюємо часник (2 зубчики). Все ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися. Подрібнюємо цибулю, кріп і петрушку, дрібно ріжемо сир. Все це змішуємо і додаємо 0,5 ч. л. солі, майонез, 2 зубчики давленого часничку. Перемішуємо, щоб сир розім'явся до дрібних шматочків. Тепер відправляємо мариновані креветки на сковорідку з рослинним маслом. Тримаємо на сильному вогні 5 хвилин (не більше). Після обсмажування додаємо петрушку і кріп.
|