Салат з кольорової капустою: 1 качан цвітної капусти 1 червона цибулина 1 болгарський перець 2 помідора 1 пучок петрушки 20 гр. кедрових горішків 3 зубчики часнику 30 гр. соняшникової олії половина лимона сіль, перець. Вимиваємо овочі, обсушуємо їх. Поділяємо цвітну капусту на суцвіття, відварюємо в підсоленій воді, після зливаємо через друшляк і охолодити. Перець, цибулю ріжемо соломкою, рубаємо петрушку. Складаємо все в миску разом з остиглої цвітною капустою. Один помідор ріжемо соломкою, укладаємо в миску до овочів. З другого помідори, знімаємо шкірку і натираємо на дрібній тертці. У отримане від помідора пюре з соком додаємо сіль, перець за смаком, подрібнений часник, сік лимона (варіюйте за смаком) і рослинне масло, все ретельно перемішуємо – це буде наша заправка. Заливаємо овочі отриманої заправкою, перемішуємо, присипаємо горішками.
|