Головна » Статті » Рецепти

Салат з кольорової капустою
Салат з кольорової капустою:

1 качан цвітної капусти
1 червона цибулина
1 болгарський перець
2 помідора
1 пучок петрушки
20 гр. кедрових горішків
3 зубчики часнику
30 гр. соняшникової олії
половина лимона
сіль, перець.

Вимиваємо овочі, обсушуємо їх. Поділяємо цвітну капусту на суцвіття, відварюємо в підсоленій воді, після зливаємо через друшляк і охолодити. Перець, цибулю ріжемо соломкою, рубаємо петрушку. Складаємо все в миску разом з остиглої цвітною капустою. Один помідор ріжемо соломкою, укладаємо в миску до овочів. З другого помідори, знімаємо шкірку і натираємо на дрібній тертці. У отримане від помідора пюре з соком додаємо сіль, перець за смаком, подрібнений часник, сік лимона (варіюйте за смаком) і рослинне масло, все ретельно перемішуємо – це буде наша заправка. Заливаємо овочі отриманої заправкою, перемішуємо, присипаємо горішками.

Просмотров: 612
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, капустою

Рекомендовані рецепти:

Курка з томатним рисом
Домашній вершковий сир (рецепт)
Рулети-омлети з м'яким сиром і листям салату
Прісна корж зі шпинатом
Салат "Амурський"
Закуска з мови
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: