Головна » Статті » Рецепти

Свинина в кисло — солодкому соусі
Свинина в кисло — солодкому соусі:

шия свинна 400 г
перець болгарський 3 штуки
цибуля ріпчаста 1 штука
ананас консервований-50 г
гриби шиітаке 100 г
крохмаль 50 г
цукор 100 р
кетчуп 160 р
соєвий соус 50 мл
мірін (рисове вино) 30 р
оцет для суші 30 мл
масло рослинне 60 мл

Першим ділом потрібно приготувати сам соус. Для цього у великій мисці віночком або вилкою перемішати цукор, кетчуп, соєвий соус, оцет для суші і соус, мірін. Відставити в сторону. Ріпчаста цибуля очистити і нарізати півкільцями, перець (краще взяти різних кольорів — жовтий, червоний і зелений), гриби і ананас — невеликими однаковими кубиками. Свинину нарізати такими ж дрібними кубиками, обваляти її в крохмалі і обсмажити на маслі, помішуючи, приблизно сім хвилин до повної готовності. Потім додати до свинини подрібнені овочі, збільшити вогонь, обсмажити все протягом трьох хвилин, і потім вже вмішати соус. Зменшити вогонь, дати готовому страві постояти чотири хвилини, щоб змішалися смаки.

Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: соус

Рекомендовані рецепти:

Сирно-овочева паста
Салат "Божа корівка"
Салат з грейпфрутом
Горіхові трубочки
Ягідно-фруктовий десерт
Закуска "Грибна галявина"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: