Головна » Статті » Рецепти

Рис жасмин з овочами і куркою
Рис жасмин з овочами і куркою:

рис жасмин 400гр
куряче філе 2шт (близько 400гр)
печериці 500гр
болгарський перець 1 великий (краще червоний)
чилі-перець 1/2 стручка (або 1/3ч.л. пластівців — сушеного перцю)
цибуля ріпчаста 1 головка
кінза маленький пучок (близько 50гр)
імбир 1ч.л. тертого свіжого кореня
сік 1/2 лимона
сіль
рослинна олія для смаження.

Відварити рис: у каструлю налити 700мл води, довести до кипіння, всипати рис і перемішати. як тільки закипить — вогонь зменшити на мінімум і готувати під кришкою близько 12-14 хвилин (щоб увібралася вся вода). Поки вариться рис підготувати інші інгредієнти: куряче філе нарізати брусочками, печериці — пластинками, перець — соломкою, цибулю — півкільцями, кінзу крупно порубати. У сковороді- " вок " чи звичайної глибокій сковороді на розігрітому рослинному маслі обсмажити курку до готовності, викласти в миску і відставити. У сковороду викласти цибулю і періодично перемішуючи смажити до прозорості, додати до цибулі болгарський і чилі перець і продовжувати смажити при переодічеськом перемішуванні до м'якості перцю, викласти в миску і відставити. У сковороду викласти печериці і обсмажуємо їх до готовності. До печерицям додати курку, цибулю і перець, кинзу, лимонний сік, тертий імбир, сіль. Гарненько перемішати. Викласти до овочів і курці рис, перемішати і прогріти разом 1-2 хвилини.

Просмотров: 438
Категория: Рецепти |
| Теги: рис

Рекомендовані рецепти:

Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Рогалики до чаю
Екзотична яловичина
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Яблучний штрудель з-австрийски
Баклажани з сиром і помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: