Головна » Статті » Рецепти

Хрусткий солоний і перчений французький тост
Хрусткий солоний і перчений французький тост:

5 яєць
3 столових ложки суміші вершків молока
1 чайна ложка солі
2 чайних ложки меленого перцю
1,5 столової ложки зеленого лука, дрібно нарубати (опціонально)
1,5 столової ложки кінзи, дрібно нарубати (опціонально)
рослинне і вершкове масло
8 шматків хліба або батона одноденної свіжості, розрізати по діагоналі
кетчуп в якості соусу.

В мисці або блюді для запікання збийте яйця з сумішшю молока і вершків, перцем, сіллю, цибулею та кінзою. Нагрійте середню або велику сковороду на середньому вогні. На дно вилийте щедру порцію олії і столову ложку тесту (для смаку). Кожен трикутник хліба занурте в яєчну суміш і викладіть на розігріту сковороду. Обсмажте з кожного боку за 2-3 хвилини до хрусткої (!) золотисто-коричневої скоринки. Викладіть обсмажені тости на паперовий рушник і промокніть, щоб прибрати зайвий жир.
Подавайте з кетчупом або будь-яким іншим соусом.

Просмотров: 587
Категория: Рецепти |
| Теги: вершків, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Яблука, фаршировані салатом
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Гриби, запечені з сиром і макаронами
Апельсиновий лимонад (рецепт)
Запечені яйця з овочами
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: