Хрусткий солоний і перчений французький тост: 5 яєць 3 столових ложки суміші вершків молока 1 чайна ложка солі 2 чайних ложки меленого перцю 1,5 столової ложки зеленого лука, дрібно нарубати (опціонально) 1,5 столової ложки кінзи, дрібно нарубати (опціонально) рослинне і вершкове масло 8 шматків хліба або батона одноденної свіжості, розрізати по діагоналі кетчуп в якості соусу. В мисці або блюді для запікання збийте яйця з сумішшю молока і вершків, перцем, сіллю, цибулею та кінзою. Нагрійте середню або велику сковороду на середньому вогні. На дно вилийте щедру порцію олії і столову ложку тесту (для смаку). Кожен трикутник хліба занурте в яєчну суміш і викладіть на розігріту сковороду. Обсмажте з кожного боку за 2-3 хвилини до хрусткої (!) золотисто-коричневої скоринки. Викладіть обсмажені тости на паперовий рушник і промокніть, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте з кетчупом або будь-яким іншим соусом.
|