Головна » Статті » Рецепти


Дуже легкий і не менш смачний салатик: 2-3 філе курячої грудки1 невелика банка консервованих ананасів1 качан салату «Айсберг»майонез.Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити, дрібно порізати. Ананаси порізати кубиками. Салат також порізати кубиками. Змішати всі інгредієнти і заправити майонезом.
Переглядів: 553
Рецепти | | Коментарі (0)

Десерт «Ялинки з секретом»: для крему: Масло вершкове — 250 гЦукрова пудра — 500 гМолоко — 5-8 ст. л.Харчовий барвник зеленого кольору, Ваніль, Сіль.для кексів: Борошно – 3 склянкиВода кімнатної температури – 2 склянкиЦукор – 1.5-2 склянкиКакао – 6 ст. л.Рослинне масло – 3-4 ст. л.Оцет – 1.5-2 ст. л.Сода – 2 ч. л.Сіль – 1 ч. л.Ванільний цукор – 1-2 ч. л.Начинка:Полуниця (великі ягоди).Приготуємо крем.М'яке вершкове масло гарненько збиваємо в міцну білу масу. Цукрову пудру попередньо просіваємо і додаємо до маси. Додамо ваніль,...
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска з сиру з часником і майонезом: 100 г твердого сиру,1 яйце,4 зубчики часнику,1.5 — 2 столові ложки майонезу.Готувати зовсім просто. Сир трохи подмораживаете і трете на тертці, дрібної, середньої або великої — це кому які шматочки подобаються. На тій же тертці натерти варені круто яйця. Часник продавлюємо через прес, а можна його дрібно нарізати і розчавити зворотною стороною ножа, так навіть чомусь смачніше. 4 зубчики на 100 р сиру — досить умовно, якщо любите погостріше, кладіть часнику більше. На майонезі також краще не економити, він не повинен перебивати запах і смак сиру. Все ретельно перемішуємо...
Переглядів: 659
Рецепти | | Коментарі (0)

Сьомга під лимонним соусом: стейк сьомгисіль, перецьсік 1 лимона2 ст. л. зелені1-2 часточки лимона1 ст. л. майонезу1 зубчик часнику, дрібно натертий.Сьомгу поперчити і посолити з двох сторін. Натерти часником. Змастити лимонним соком. Майонез перемішати з зеленню, обмазати рибу з одного боку. Викласти скибочку лимона. Випікати при температурі 180 З близько 30-40 хвилин.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Листковий салат «Ананас»: картопля 3 середніхкуряче м'ясо 1 грудкаяйця 3 штсир типу «Російський» 100 рмариновані огірки 4-6 штчервоний цибуля 1 середня цибулинасік половини лимонапечериці маринованіпір'я зеленої цибулі для прикрасимайонезсільчорний мелений перець.Зварити картоплю в мундирі до готовності. Остудити, почистити, натерти на крупній тертці.Яйця зварити круто, остудити, почистити, натерти на крупній тертці.Куряче м'ясо відварити, остудити і нарізати дрібними шматочками.Огірки нарізати дрібними кубиками.Сир натерти на крупній тертці.Цибулю дрібно нарізати, 5 хв залити лимонним соком, потім сік злити і при бажанні промити холодною водою.Викладати салат шарами у вигляді овалу на блюдо, кожен...
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Хлопавка»: Картопля 5-6 штЯйця 3 шт+5 шт для прикрасиКуряче філе 1 штЦибуля 1 штГранат за смакомМайонезСільДля прикраси:КріпМорква 1 штБуряк 1 штОгірок.На харчову плівку завтовшки в 1 см викласти відварену в мундирі, картопля і потертий на тертці, у вигляді прямокутника. Добре утрамбувати, посолити і змастити майонезом. Зверху,відступаючи від одного краю викласти порізане на дрібні шматочки відварне куряче філе і полити майонезом. Потім шар дрібно нарізаного лука. Наступний шар — потерті на дрібній тертці яйця і змастити майонезом. Зверху зерна граната. Акуратно згорнути в рулет і загорнути в один...
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з куркою: Голубий сир 80 гМайонез 60 гСметана 60 млБілий винний оцет 1 ч. л.Сухарі панірувальні 180 рКуряча грудка 500 гГострий соус 2 ст. л.Майонез 1 ст. л.Салат-латук 500 гПомідори 2 шт.Зелений лук 2 шт.Розігріти духовку до 230 С. Змастити маленьку форму для запікання олією або побризкати антипригарним спреєм.Сирний соус:Змішати розкришений сир з легким майонезом, сметаною і оцтом, ретельно перемішати. Насипати на лист вощеного паперу сухарі. Змішати в мисці куряче філе з гострим соусом і майонезом. Обваляти курячі грудки (по одній) в сухарях і покласти в...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Велике свято»: Сухарики 1 пачка не дуже великашинка 200гр,гриби мариновані 200гр,3 шт яйця варені,майонез,сіль,перець.Шинку порізати соломкою, гриби довільно, яйця кубиками, заправити майонезом, посолити, поперчити, перед подачею перемішати з сухариками.
Переглядів: 605
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний Лагман: 800 гр довгої вермішелі700г м'яса2 великі цибулини2-3 морквитоматна паста або 3-4 помідора4-5 картоплин4 ст. л. рослинного масласільчорний мелений перецькріп, петрушка, розмарин, базилік.В казані на рослинному маслі пасерувати до прозорості дрібно порізану цибулю. М'ясо порізати невеликими кубиками і обсмажити з цибулею (м'ясо, після нарізування, бажано трохи підсушити і обсмажувати до темної кірочки). Додати дрібно порізану соломкою моркву і обсмажити. Додати томати, згасити 5 хвилин. Залить1,5 л води, закип'ятити, потім зменшити вогонь, посолити, поперчити, накрити кришкою і варити 15 хвилин. Картоплю порізати невеликими кубиками, додати в соус і варити до...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Проліски»: картоплю в мундирі 3 шт.,1 банку рибних консервів (Сайра),1 маленька цибулина,5 яєць,майонез,зелена цибуля,білий лук,фіолетовий і3 помідори черрі.Картоплю натерти на крупній тертці, підсолити,добре змастити майонезом. 2 білки натерти на крупній тертці, змастити майонезом. Рибу розім'яти виделкою і розрівняти. Поставити 3 маленькі баночки або намалювати 3 кола, навколо них натерти на дрібній тертці білок. проліски з цибулі та помідорів чері, стебло від зеленого лука. Жовток натерти на дрібній тертці і прикрасити їм боки салату.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 651-660 661-670 671-680 681-690 691-700 ... 4691-4700 4701-4708