Смачний Лагман: 800 гр довгої вермішелі700г м'яса2 великі цибулини2-3 морквитоматна паста або 3-4 помідора4-5 картоплин4 ст. л. рослинного масласільчорний мелений перецькріп, петрушка, розмарин, базилік.В казані на рослинному маслі пасерувати до прозорості дрібно порізану цибулю. М'ясо порізати невеликими кубиками і обсмажити з цибулею (м'ясо, після нарізування, бажано трохи підсушити і обсмажувати до темної кірочки). Додати дрібно порізану соломкою моркву і обсмажити. Додати томати, згасити 5 хвилин. Залить1,5 л води, закип'ятити, потім зменшити вогонь, посолити, поперчити, накрити кришкою і варити 15 хвилин. Картоплю порізати невеликими кубиками, додати в соус і варити до...