Головна » Статті » Рецепти

Сьомга під лимонним соусом
Сьомга під лимонним соусом:

стейк сьомги
сіль, перець
сік 1 лимона
2 ст. л. зелені
1-2 часточки лимона
1 ст. л. майонезу
1 зубчик часнику, дрібно натертий.

Сьомгу поперчити і посолити з двох сторін. Натерти часником. Змастити лимонним соком. Майонез перемішати з зеленню, обмазати рибу з одного боку. Викласти скибочку лимона. Випікати при температурі 180 З близько 30-40 хвилин.

Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: сьомга, лимонним

Рекомендовані рецепти:

Рибні зрази з зеленню та маслом
Готуємо "Рибник"
Домашні 'Рафаелло'
Макарони з шинкою і грибним соусом
Піца з картоплею (рецепт)
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: